Систем за поени

(1 Поен = 0.0001 EUR)

0.00
Поени
€0.00

Можете да заработите поени и да ги префрлите во вашиот паричник со извршување на активностите наведени подолу

Најавете се или регистрирајте се и започнете да собирате поени!

12 Поени за слушање на песна.
10 Поени со објавување коментар.
30 Поени со прикачување песна.
40 Поени за одговор на коментар.
45 Поени со лајкување на песна.
50 Поени за Dislike на песна.
55 Поени за Like на коментар.
87 Поени за нова плејлиста.
60 Повторно објавување на песна.
65 Поени за преземање песна.
70 Допаѓање на коментар од блог
55 Поени за несакање коментар.
70 Поени при читање на блог и недопаѓање на блог постот
80 Поени со внесување нова песна.
5 Поени со ажурирање на сликата на вашиот профил.
81 Поени при купување нова песна.
82 Поени со купување на PRO пакет.
83 Поени со преглед на нова песна.
84 Поени за пријавување на неправилна песна.
85 Поени за пријавување лош коментар.
86 Поени за додавање песна во плејлиста.
10 Поени за ажурирање на позадината на вашиот профил

:: / ::