Компанијата е основана во 2000 година со цел да обезбеди ТИМ за создавање Македонски квалитетни производи.

Со таа цел во 2020 год. е создадена www.ShoutCast.mk да ги обезбеди најдобрите аудио сервери на пазарот користејќи ја технологијата SHOUTcast и ICEcast.

Оттогаш, многу технолошки достигнувања нè наведоа да еволуираме во создавањето на Андроид апликации и во користењето на услуги за пренос на видео во живо и по барање, користејќи ја технологијата SonicPanel.

Во 2020 година нашите напори беа наградени, всушност денес опслужуваме над 9000 радио станици во Европа и нашите клиенти растат благодарение на квалитетот и ефикасноста на нашите услуги.

Ние сме меѓу првите редови на новите технологии, како што е нашиот нов Facebook Player, целосно прилагодлив и лесно интегриран на вашата фан-страница.

Ние цврсто веруваме во услуги на клиенти, поради што спроведовме посветена поддршка на клиентите од првиот ден.

Нашите сервери се наоѓаат само во најдобрите центри за податоци низ Македонија, Европа и Америка.
Нашите сервери се поврзани со нашата мрежа без единствена точка на дефект, а потенцијалот за ширина на опсег е неограничен.

 

Ние сме 100% посветени на нашата публика: промовирањето кај нас значи промовирање со доверба.

:: / ::
::
/ ::

Плејлиста

close