Ти си ко некој дух,
Ноќва ме будиш пак,
Пак, а знам како гулаб сум,
Никој не ме милува!
Ти си ко тажен стих,
Роден од млад поет,
Веднаш носиш солза или спомен тих,
Спиеш во гитарите!
Го лажам секој нов рефрен
Ќе бидеш моја некој ден,
А зошто љубовта се губи
Како капка лош парфем?!
Го лажам секој нов рефрен
Ќе бидам посилен од сѐ,
А штом те здогледам со друг јас губам свест

Неодамна слушана од

0 коментари
    Не се пронајдени коментари

:: / ::
::
/ ::

Плејлиста

close