• 0
  • 0
  • 13
  • 1
www.RadioMk.Info Објавено 6 дена пред во Македонски

Кајла К. - Јас сум ќерка на Македонија

Исполнува: КАЈЛА К
Музика, Текст и Аранжман: Јордан Митев
-Снимано во студио “Анастасија” Скопје, аудио продуцент и мастеринг Љупчо Павловски -Вокалот е сниман во студио “Роберт Реџеповски” Мелбурн
-Режија и Сценарио: Јордан Митев
-Спeцијални гости во видеото:
A.M.Y.A “Nikola Karev” од Мелбурн,
гајда: Најдо Илиевски, тапан: Дилан Талески од Мелбурн
-Видео снимател “Lou’s Video Producton”
-Видео монтажа и видео постпродукција “By Zati”
-Видеото е снимано во “Windmill Garden’s" Мелбурн

Повеќе
943

:: / ::