Музика 24 часа!

Слушајте музика каде и да сте, дури и кога немате пристап до мобилен интернет или Wi-Fi, преку офлајн опција.

СЛУШАТЕ МУЗИКА НАСЕКАДЕ, И ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ

СЛУШАТЕ МУЗИКА НАСЕКАДЕ, И ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ

Вашата омилена музика достапна на сите уреди, смартфон, таблет или лаптоп. Од сега слушајте ги сите ваши омилени песни и преку Андроид уредите во вашиот автомобил каде и да сте.

КРЕИРАТЕ ПЛЕЈЛИСТИ СО БИЛО КОЈ ПЕСНИ, ВО ДВИЖЕЊЕ

КРЕИРАТЕ ПЛЕЈЛИСТИ СО БИЛО КОЈ ПЕСНИ, ВО ДВИЖЕЊЕ

Направете сопствена плеј-листа или пронајдете нешто ново преку опците кој ви ги нуди системот, кој ги препознава Вашите омилени албуми и Ви предлага избор приспособен на Вашите потреби.

Повик до сите креатори и музички уметници

Подготвени да го споделите вашиот талент со останатите. Регистрирајте се на www.RadioMk.Info да се поврзете со обожавателите, да ги споделите вашите песни и да ја зголемите вашата публика.